Tryeza.com

Sugjero nje artikull per kete teme | Posto nje pyetje per kete teme
Reklama:

Pyetjet e fundit ne faqen tone:


“a din dikush ndonje web qe mundesh me msu gjuhen frenge”
Pustuar nga: linda ne daten: 02-04-2014 Ne temen: si te mesoj frengjisht
Pergjigju kesaj pyetjeje
“ne nje dhom ne te cilen banonin tre shok ishte vendosur nje pjat me molla.njeri nga shoket merr nje te treten e molleve.duke mos ditur se ndonjeri nga shoket me par kishte marr moll,i dyti merr nje te treten e molleve te mbetura.keshtu vepron edhe i treti.ne fund kishin mbetur vetem tet molla.sa molla ka patur ne fillim. ”
Pustuar nga: kaltrina ne daten: 02-04-2014 Ne temen: si ti zgjedhim detyrat ne matemetik
Pergjigju kesaj pyetjeje
“kam derguar letrat ne greqi per faks pune kam gati i muaj e gjysem e ku mund ti kerkoj ”
Pustuar nga: BEHAR ALLA ne daten: 02-04-2014 Ne temen: adresa e ambasades greke ne tirane
Pergjigju kesaj pyetjeje
“nje perzirje metalike me mas 6kg ne temperaturat 16C dhe nxehtesi spcifike 400J/kg mol,merr 24 kJ nxehtesi.Sa do te jet temperatur pas marrjes”
Pustuar nga: xhemka ne daten: 02-04-2014 Ne temen: detyra ne fizik
Pergjigju kesaj pyetjeje
“sa persona jane vrare.rrethanat e vrasjeve nga farefisi i haklajve”
Pustuar nga: iindue zef ne daten: 02-04-2014 Ne temen: historia e haklajve
Pergjigju kesaj pyetjeje
“Dua te bej operacion ,hunden time,sa kushton”
Pustuar nga: xhuljeta ne daten: 02-04-2014 Ne temen: sa kushton operacion plastik i hundes
Pergjigju kesaj pyetjeje
“me duhet numri i konsullates kanadeze ne shqiperi”
Pustuar nga: vjollca hoxholli ne daten: 02-04-2014 Ne temen: ambasada e kanadase ne tirane
Pergjigju kesaj pyetjeje
“Kush perfiton nga ligji per amnistine”
Pustuar nga: Arturi ne daten: 02-04-2014 Ne temen: projekt ligji per amnistine
Pergjigju kesaj pyetjeje
“pershendeteje , jam maturant dhe desha te di kur do te behet testimi per te fituar burse studimi ne turqi .faleminderit .”
Pustuar nga: ani ne daten: 02-04-2014 Ne temen: ambasada turke ne tirane
Pergjigju kesaj pyetjeje
“Pershendetje ,dua te emigroje ne norvegji per te punuar si kujdestare shtepishe ,ju lutem me ndohmoni per te gjetur pune ,ana”
Pustuar nga: anna ne daten: 02-04-2014 Ne temen: ambasada norvegjeze ne shqiperi
Pergjigju kesaj pyetjeje

Reklama:
Reklama:

 

Indeksi | Terms & Conditions | Privacy Policy